Over mij

Ik ben Tessa, getrouwd met mijn grote liefde en moeder van een prachtige dochter en een knappe zoon. Ik ben geboren en getogen in Noord Brabant, maar voor de liefde verhuisd naar de Hoeksche Waard, waar ik al jaren met veel plezier woon.

Op mijn achttiende ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Klassieke Homeopathie. In het ziekenhuis werd mij verteld dat ik maar moest leven met de klachten die ik had. Op dat moment vertelde een collega me dat ze Klassieke Homeopathie studeerde en vroeg me of ik bij haar langs wilde komen voor een consult. In eerste instantie was ik sceptisch. Wat kon Homeopathie wel, wat de reguliere geneeskunde niet voor elkaar kreeg? In tweede instantie was ik zeer verbaasd. De klachten waarmee ik al jaren rond liep en waar niemand raad mee wist waren met behulp van Klassieke Homeopathie binnen drie maanden onder controle. Mijn interesse was gewekt. Dit wilde ik snappen! Als die kleine korreltjes mij kunnen helpen, dan kunnen ze nog veel meer mensen en dieren helpen!

Steeds wilde ik de opleiding tot Klassiek Homeopaat gaan volgen, maar steeds leek er iets tussen te komen waardoor ik niet verder kwam dan zo nu en dan een cursus. Maar toch bleef het kriebelen. Hoe meer ik leerde, hoe meer ik wilde weten.

Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt. Ik ben de opleiding aan de HAN in Almelo gaan volgen. Daar heb ik de humane en de veterinaire richting gevolgd. Dit betekend dat ik Klassiek homeopaat RH ben voor mensen en voor dieren.

Ervaring

Zowel tijdens als naast mijn opleiding heb ik enorm veel mooie genezingen mogen zien en behandelen. Klassieke Homeopathie kan heel breed worden ingezet. Griep, kno-klachten , slaapproblemen, burn- out, eczeem, allergie, hooikoorts, ass, adhd, hsp, kanker, hart en vaatziekten, klachten van het beweginsapparaat etc.

Maar ook bij problemen als een verstuiking, een ongelukkige val, een insektenbeet, wagenziekte of ander trauma is Homeopathie een fijne manier om het lichaam te helpen zichzelf te genezen.

Motivatie

Wat mij van het begin af aan het meest heeft aangetrokken in Klassieke Homeopathie, is dat het een manier van genezen is, waarbij er een beroep wordt gedaan op het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Symptomen worden gezien als signalen van het lichaam om aan te geven dat het uit balans is. In plaats van dit signaal te onderdrukken kijk ik naar wat het lichaam mij probeert te vertellen en dit vertaal ik naar passende Homeopathische middelen. Hierdoor kan een diepgaand genezend proces op gang worden gebracht.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Dit kunt u kenbaar maken door onder het kopje contact het formulier in te vullen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.