ERVARINGEN

ERVARINGEN

Homeopathie van Tessa is voor mij erg belangrijk. Tessa heeft een luisterend oor voor je klachten en veel begrip voor je problemen. Zij vraagt verder door om je klachten beter te begrijpen. Het is fijn dat Tessa op een natuurlijke manier de klachten aanpakt en goed duidelijk alles uitlegt. En als er toch iets niet helemaal duidelijk is bellen mag altijd je krijgt snel antwoord . Wat ik prettig vind er zijn geen bijwerkingen bij deze natuurlijke middelen. Ik heb er veel baat bij. Ik ben erg blij dat Tessa mijn homeopaat is.

Ik ben met mijn 18-jarige kater bij Tessa aangekomen. Hij was bang, plaste overal en zag dingen die er niet waren. Druppels hebben hem goed geholpen, het moest even bijgesteld worden voor we de juiste dosering te pakken hadden, maar dat ging makkelijk per telefonisch overleg. Teddy plast nu al maanden niet meer buiten de bak en is niet zo bang meer. Soms nog wat schrikachtig, maar het is een enorme verbetering. En dat met 1 x per week een flesje even onder zijn neus langs te halen. Een aanrader dus!

Ik kwam bij Tessa, met de volgende klachten : draaierig hoofd, besluiteloos, en angst- en paniekklachten. Ik kreeg 3 middelen en met telefonische ondersteuning . Ik merkte snel verbetering, moest soms wat vaker schudden of er werd een hogere dosering opgestuurd. Momenteel, een paar maanden later, heb ik weinig klachten, geen draaiend hoofd, ben ik assertief en is de angst en paniek ook verdwenen. Er wordt goed geluisterd en goed meegedacht, ik ben blij met deze hulp.

Homeopathie Hoeksche Waard deelt graag uw ervaring online om andere te informeren.
Hierbij worden uw persoonlijke gegevens niet vermeld.