TARIEVEN

TARIEVEN

Tarieven voor de behandeling van dieren

Eerste consult      85.-

Vervolg consult    45.-

Acuut consult       30.-

Tarieven voor de behandeling van mensen

Eerste consult      100.-

Vervolg consult    100.-

Acuut consult         50.-

Reiskosten.

Bij een bezoek aan huis bereken ik een toeslag huisbezoek op de consultprijs en een kilometervergoeding van € 0.20 per km vice versa. Het aantal kilometers wordt berekend via ANWB routeplanner (snelste route).

Vergoedingen voor mensen.

Ik ben als geregistreerd lid aangesloten bij de beroepsvereniging NVKH en in het bezit van een diploma Medische Basiskennis met CPion accreditatie. Dit betekent dat de Homeopatische behandeling, afhankelijk van je verzekeringspakket, vergoed kan worden.
Op www.NVKH.nl staat een actueel overzicht waarop je kunt zien hoeveel de zorgverzekeraar vergoed.

Voor meer informatie over Klassieke Homeopathie en interessante artikelen: www.klassiekehomeopathie.nl

AVG

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als behandelend homeopaat, een dossier aanleg. Lees hier verder over de AVG.

Vergoeding voor dieren:

Wanneer een aanvullende dierverzekering is afgesloten bij Reaal Dier en zorg worden homeopathische consulten  tot 200 euro per jaar vergoed. Klik op de knop hieronder om te lezen wat er allemaal vergoed wordt.

Voor meer informatie zie: www.reaaldierenzorg.nl

De wet

Wettelijk is geregeld dat alleen dierenartsen mogen ‘behandelen’. Dit houdt in dat veterinaire homeopaten geen medische diagnose mogen stellen. Hiervoor verwijs ik je door naar de dierenarts. Waar op deze website over ‘behandeling’ wordt gesproken, wordt de homeopathische behandeling bedoeld. Deze is gericht op het stimuleren van het herstelvermogen van het dier en is daarmee niet vergelijkbaar met een behandeling zoals deze wordt uitgevoerd door een dierenarts.