WIE BEN IK

WIE BEN IK

Wat mij van het begin af aan het meest heeft aangetrokken in Klassieke Homeopathie, is dat het een manier van behandelen is, waarbij er een beroep wordt gedaan op het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Symptomen worden gezien als signalen van het lichaam om aan te geven dat het uit balans is. In plaats van dit signaal te onderdrukken kijkt Homeopathie naar wat het lichaam probeert te vertellen en dit vertaal ik naar passende Homeopathische middelen. Hierdoor kan een diepgaand herstellend proces op gang worden gebracht.

Ik ben Tessa, getrouwd met mijn grote liefde en moeder van een prachtige dochter en een knappe zoon. Ik ben geboren en getogen in Noord Brabant, maar voor de liefde verhuisd naar de Hoeksche Waard, waar ik al jaren met veel plezier woon.

Op mijn achttiende ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Klassieke Homeopathie. Mijn behandelend arts vertelde mij dat ik maar moest leven met de klachten die ik had. Op dat moment vertelde een collega me dat ze Klassieke Homeopathie studeerde en vroeg me of ik bij haar langs wilde komen voor een consult.

In eerste instantie was ik sceptisch. In tweede instantie was ik zeer verbaasd. De klachten waarmee ik al jaren rond liep en waar niemand raad mee wist waren met behulp van Klassieke Homeopathie binnen drie maanden onder controle. Mijn interesse was gewekt. Dit wilde ik snappen! Als die kleine korreltjes mij kunnen helpen, dan kunnen ze nog veel meer mensen en dieren helpen!

Ik ben de vijf jarige opleiding aan de HAN in Almelo gaan volgen. Daar heb ik de Humane en de Veterinaire richting gevolgd. Dit betekend dat ik Klassiek Homeopaat RH ben voor mensen (i.o) en voor dieren.

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact met mij op.